محفل بزرگداشت کسب جایزه بین المللی

12238522_1677042879203231_8168465803113808558_o

در محفل بزرگداشت کسب جایزه عالی و معتبر بین المللی British council از لوح جدید لیسه عالی مهری هروی توسط مهمانان عالیقدر رونمایی شد.

به منظورتجلیل ازکسب جایزه عالی معتبربین المللی British council ، روزشنبه ۳۰/۸/۱۳۹۴ محفل پرشکوهی با حضور معاون صاحب مقام ولایت ، ریاست معزز معارف هرات ، اعضای رهبری جامعه مدنی ، شورای ولایتی ، مدیرصاحبان شعبات معارف ، اعضای محترم شورای انکشافی مکتب ، آمرصاحبان مکاتب و پرسونل اداری و تدریسی لیسه عالی مهری هروی ، در سالن کنفرانس های این لیسه برگزارگردید.
محفل متذکره با آیاتی از کلام پاک الهی آغاز گردید سپس با سخنرانی های محترمه آمره صاحب لیسه عالی مهری هروی ، محترم اصیل الدین جامی معاون مقام ولایت ، محترم آقای عبدالرزاق احمدی رییس معارف هرات و نیز محترم آقای شهیر به نمایندگی از شورای انکشافی ادامه یافت.
همچنین درجریان محفل ، شاگردان توانمند این لیسه با خوانش سروده ها ، مقالات و زمزمه اشعاردلنشین ؛ جایگاه ارزنده و مهم معارف را به نمایش گذاشتند. و همچنان تقدیرنامه ها و تحسین نامه هایی از مراجع زیر به محترمه رئوفه جامی آمره لیسه عالی مهری هروی تفویض گردید: تقدیرنامه موسسه حمایت از نهاد های جامعه مدنی ، تقدیرنامه هئیت رهبری شورای انکشافی لیسه عالی مهری هروی ، تقدیرنامه معینیت تعلیمات ریاست عمومی مرکز ساینس و تکنالوژی و تقدیرنامه کلینیک حقوقی پوهنتون هرات.